Ispanijos fenomenas Rosalia pristato naują albumą: kritikai jau dabar vadina jį šedevru

Rosalia
Rosalia / Albumo viršelis
Rosalia
Rosalia / Albumo viršelis
Jos muzika jungia skirtingus žanrus, o muzikos kritikai pasirodžius šviežutėliam jos albumui sutartinai giria atlikėją, vadina ją vizioniere ir teigia, kad jos kūryba atspindi šių dienų pop muzikos tendencijas. Ispanų fenomenas Rosalia pristato albumą „MOTOMAMI“ ir naujausią singlą „Candy“.

Muzikos žurnalas „Rolling Stone“ Rosalia albumą „MOTOMAMI“ pavadino šedevru, o „Wall St. Journal“ teigia, kad albumas atspindi „tai, kas yra naujo ir įdomaus pop muzikoje 2022 metais“.

Su temperamentingu flamenko žanru siejama Rosalia savo kūryboje jungia daugybę kitų elementų, todėl jos muzika visada skamba moderniai ir savalaikiškai. Dėl talento unikaliai jungti skirtingus žanrus Rosalia greitai tapo viena labiausiai stebimų, garbinamų, kopijuojamų ir vertinamų jaunųjų menininkių pasaulyje.

Naujajame Rosalia albume skamba 16 dainų: „Visada buvau pasakotoja, o „MOTOMAMI“ yra mano asmeniškiausia istorija. Tai – autoportretas apie moterį, kuri kuria save. Taip pat yra dualumo linija – jame kontrastuoja dviejų tipų energijos… „Moto“ reiškia „stiprus“ ir susijęs su „agresija“, o „Mami“ kalba apie „trapumą… Albume netrūksta humoro ir ironijos“, – pasakoja pati kūrėja.

Nedideliame Katalonijos miestelyje, netoliese Barselonos, gimusi Rosalia jau pelnė 8 Lotynų muzikos „Grammy“ statuleles, o 62-ojoje „Grammy“ ceremonijoje Los Andžele pelnė ir „Grammy“. Alicia Keys tą vakarą Rosalia pristatė kaip „Ispanijos sensaciją, kuri žadina pasaulį“.

Rosalia yra įrašiusi bendrus kūrinius su šių dienų muzikos žvaigždėmis: su jaunimo dievuku Travisu Scottu (singlas „TKN“), kartu su žymiuoju The Weeknd uždainavo ispaniškai (singlas „La Fama“) ir apjungė talentus su kita jaunimo dievaite Billie Eilish (singlas „Lo Vas A Olvidar“).

Pasidalink:

NAUJIENOS